Architectuur zorgt voor de juiste balans van noodzaak en middelen. Het beantwoordt de vragen “Waarom gaan we iets doen?”, “Wat gaan we doen?” en “Waarmee gaan we het doen?”. We kijken naar uw vraagstuk en bepalen de efficiëntste weg voorwaarts naar de effectiefste oplossing. 

Overzicht en meetbaarheid

Organisaties groeien organisch, en de IT infrastructuur groeit op dezelfde wijze mee. Hierdoor hebben de meeste organisaties al snel niet meer volledig in beeld hoe alles nu ook alweer precies zit. Het aantal systemen neemt toe, het netwerk groeit en het aantal applicaties in gebruik verschilt iedere week. Gebrek aan richting maakt het onderhoud lastig, licentiebeheer duur en beveiliging flinterdun.

Om te kunnen voldoen aan de eisen van morgen is het beter om professionals daarover vandaag te laten nadenken. Wij kunnen u helpen om een goede, efficiënte en vooral effectieve architectuur neer te zetten, en daarmee van uw verwilderde digitale jungle-tuin weer een aantrekkelijke plek te maken om in te werken.

 

PRINCE2, AGILE, TOGAF, SABSA, ISO, BIO, LOL, BBQ…

Goed, die laatste twee hebben we er zelf bij verzonnen. Maar u zult inmiddels wel weten: de IT wereld is vergeven met afkortingen en eerlijk gezegd kunnen de meeste IT’ers ook niet alle afkortingen meer verklaren. Daar vervelen we u dus niet mee. Welke methodieken we gebruiken? Degene die werkt. Bij u.

Wij zijn in staat om met vrijwel iedere bekende methodiek, standaard of normering te werken. We integreren altijd eenvoudig in bestaande teams en onze eindproducten zijn leesbaar zonder dat u een hogere graad in de Wiskunde of Letterkunde nodig heeft. We zijn duidelijk. Altijd. Daar staan we garant voor.