Argent Consulting B.V. is een van de eerste Nederlandse ‘pure players’ op het gebied van cyber security. Onze oprichter had zijn sporen in de IT al ruimschoots verdiend als infrastructuur architect alvorens in 2008 het bedrijf op te richten en zich volledig toe te leggen op digitale beveiliging. Daar liggen onze roots. Wij begrijpen IT op een diep technisch niveau, weten wat de samenhang is tussen de diverse systemen en hoe alles behoort te werken. Dit geeft ons een expertise en zienswijze die slechts door weinig andere partijen kan worden geëvenaard.

Of u uw netwerk doorgelicht wilt hebben om te toetsen hoe veilig alles werkelijk is, dat u eindelijk eens van die hardnekkige bevinden uit eerdere audits af wilt,  of wilt voldoen aan een beveiligingsnorm zoals ISO 27001 of de Baseline Informatiebeveiliging Overheid (BIO): Wij zijn uw one-stop-shopping voor echte digitale veiligheid.

 

Onze Missie

Wij geloven in digitale vrijheid. Om onbezorgd en onbevreesd het maximale uit uw informatiesystemen te kunnen halen is goede digitale beveiliging een eerste vereiste, en daarom zetten wij ons met passie in om dit voor al onze klanten mogelijk te maken.

Goede beveiliging is passend, adequaat en meetbaar. Dit is niet alleen weggelegd voor grote organisaties met diepe zakken. Wij geloven niet dat een enkel security product op miraculeuze wijze al uw problemen wegneemt; goede beveiliging is een afgewogen balans tussen de Mens, het Proces en de Techniek.

Die balans op efficiënte en effectieve manier vinden voor uw bedrijf is een kunstvorm, en daar zijn wij goed in.